TechniShow 2024 weer in het voorjaar • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

TechniShow 2024 weer in het voorjaar

TechniShow 2024 vindt plaats van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 maart 2024, wederom in Jaarbeurs Utrecht. Het wordt de eerste ‘normale’ TechniShow sinds 2018, nadat door de wereldwijde Covid-pandemie de editie van 2020 meermaals moest worden verplaatst.

Met de bekendmaking van de nieuwe datum voor de tweejaarlijkse beurs wordt duidelijk dat TechniShow weer terugkeert naar het vertrouwde voorjaar.

De dit jaar gehouden TechniShow was een aangepaste zomereditie met een kleinere oppervlakte en minder exposanten en bezoekers. “Maar alsnog een editie met vele commerciële successen en bezoekers van hoge kwaliteit”, stelt de organisatie.

Volgens André Gaalman, voorzitter FPT-Vimag, staan de mensen in de productietechnologie te popelen om weer naar een TechniShow zoals vroeger te gaan.

“Waar in de Benelux vind je zo veel draaiende machines en interessante innovaties bij elkaar? TechniShow is al bijna driekwart eeuw het visitekaartje voor onze sector. En we zijn trots dat we in maart 2024 weer een grote beurs gaan neerzetten.”

Het thema is nog niet bekend, maar duidelijk is dat 3D-printen, automatisering en duurzaamheid een prominente rol gaan spelen, weet Heiko M. Stutzinger, COO Jaarbeurs.

“Dit zijn de belangrijkste trends, die ook nog eens samenhang hebben. Uiteindelijk leiden deze ontwikkelingen naar een efficiënter en effectiever productieproces. Met draaiende machines, demonstraties, inhoudelijke sessies en netwerkmomenten komen vraag en aanbod op deze beurs op een unieke manier samen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven