Ga naar hoofdinhoud

Style showt 14 machines op TechniShow

Style MC 1500.

Style laat op de TechniShow ondermeer machinecenter MC 1500 (voor het eerst op de TechniShow) zien, evenals de MC 750, de schuinbed-draaibank SB250 en een nieuwe range aan kleine CNC machines. Het bedrijf staat met 14 machines op de stand.

Het bedrijf dingt met de Style Smesh 2-step Gear (SS2-sG) mee naar de Innovation Award. “Nadat we in 2016 net misgrepen, zijn we ook in 2018 weer in de race.” De innovatie in de categorie ‘Made in de Benelux’ biedt de mogelijkheid om op de Style draaibanken onder vollast te schakelen. Omdat volledig op- en aftoeren niet meer nodig is, kan mechanisch worden geschakeld zonder rendementsverlies. Dit komt de efficiëntie ten goede.  De winnaars van de Innovation Award worden op 7 maart tijdens de Avond van de Maakindustrie bekendgemaakt.

14 machines

De stand van Style belooft  de grootste en meest indrukwekkende uit de geschiedenis van de deelnames van het bedrijf aan de Technishow te zijn, meldt Style. De hele range aan verspanende machines van de onderneming is er te zien. Hiervan werd tijdens ‘De Maakindustrie Dag’ in oktober 2017 al een voorproefje getoond. Door op de TechniShow aanwezig te zijn met maar liefst 14 machines trekt Style dit door.

‘Productiewinst’

Van de TechniShow-primeur MC 1500 zijn er inmiddels al zes verkocht, waaronder twee aan dezelfde klant in Denemarken. Tijdens de Technishow wordt op deze krachtpatser verspaand met high feed milling. Dit draait tien keer zo snel als een normale voeding, waarmee de klant een productiewinst behaalt van maar liefst 30%, aldus het bedrijf

 Style staat op de TechniShow in hal 12, stand B.084

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven