Sodick met nieuwe vonkers naar de EMO • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Sodick met nieuwe vonkers naar de EMO

Sodick toont op de EMO Hannover 2013 een nieuwe lijn draadvonkmachines: de SL. Nieuw bij deze machine zijn onder meer de zesde generatie lineaire geleidingen, een verbeterde smartpulsgenerator en een nieuwe besturing, inclusief 19” scherm.

Sodick toont in Hannover o.a. de nieuwe machines SL600G en SL400Q. De Sodick-ingenieurs in Japan hebben de draadvonkmachine op een aantal punten vernieuwd. Zo is de structuur van het gietijzeren bed aangepast voor nog meer stabiliteit. “Om de stijfheid verder te vergroten plaatsen we de V-as op de kolom”, verduidelijkt Jan van Egmond, president Sodick Europe, een ander verschil in de opbouw van de machine. 

 

Makino SL 600 G EMO Hannover 2013  

De nieuwe draadvonker SL600G van Sodick, tijdens de EMO Hannover 2013 wordt deze getoond met met een indextafel (foto’s: Sodick/De Ridder)


Nieuwe zinkvonker

In het zinkvonksegment komt Sodick met een nieuw instapmodel: de AD35L. Ook deze nieuwe machine wordt in Hannover getoond. Andere machines die Sodick exposeert zijn de AP250L en AG60L. Verder toont Sodick als nieuwe machines de K3HN met A/B-tafel en een IMM siliconeninjectiemachine. In ons land wordt Sodick vertegenwoordigd door De Ridder.

 

Sodick EMO Hannover 2013 SL400Q CE 

De nieuwe Sodick SL400Q die ook in Hannover getoond wordt 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven