Rubix neemt Magema over • Metaal Magazine
Nieuws

Rubix neemt Magema over

Paul van der Rest, Ruud van Eldik, Robert van Eldik, Patrick van Eldik, Danny van Eldik (van links naar rechts).

Rubix Benelux neemt Technisch Bureau Magema uit Ter Aar over. Ruud van Eldik, die het bedrijf in 1982 oprichtte, maakt samen met zijn vrouw Kitty van Eldik van de gelegenheid gebruik om met pensioen te gaan. Alle drie zijn zonen zullen hun rol in het managementteam voortzetten terwijl de oudste zoon, Patrick, wordt benoemd tot business unit manager en zal rapporteren aan key account director Anton van der Lubbe.

Magema distribueert algemene onderhoudsproducten, waaronder gereedschappen, verbruiksartikelen, machines, persoonlijke beschermingsmiddelen en magazijninrichtingen van gerenommeerde merken naar key accounts in de Benelux-markt.

Het bedrijf biedt verder een breed scala aan diensten met toegevoegde waarde, waaronder op maat gemaakte schuiminlays, torsiekalibratie, lasermarkering, op maat gemaakte mobiele werkplaatsen en e-procurement-oplossingen. Het bedrijf, met het hoofdkantoor in Ter Aar, heeft 45 medewerkers en genereerde in 2020 een omzet van ruim 30 miljoen euro.

‘Geweldige aanvulling’

“Deze strategische overname zal onze capaciteiten ontwikkelen om key account-klanten in de Benelux te bedienen”, zegt Paul van der Rest, CEO Rubix Benelux & Nordics, in een reactie op de overname. “Magema heeft een uitstekende reputatie en ik ben ervan overtuigd dat het bedrijf een geweldige aanvulling zal zijn op onze groep.”

Ruud van Eldik voegt toe: “Onze langdurige klantrelaties zullen enorm profiteren van de strategische kracht die Rubix toevoegt aan Magema. Ik ben heel blij dat ik de Magema-organisatie en klanten in veilige handen laat met de combinatie van mijn zonen en Rubix.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven