Rolan Robotics viert 15-jarig bestaan • Metaal Magazine
Nieuws

Rolan Robotics viert 15-jarig bestaan

Rolan Robotics viert van 8 tot 10 juni haar 15-jarig bestaan. Op 8 juni is de aftrap met een klantendag speciaal voor genodigden, als informatieve netwerkdag om met elkaar van gedachten te wisselen. Op 10 juni is er een Open Dag voor belangstellenden.

Jaap Bond, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, zal de festiviteiten op donderdag 8 juni openen. Marc Lammers, voormalig coach van het dameshockeyteam, vertelt hoe je een bedrijf van ‘goed’ naar ‘goud’ kunt tillen. Verder worden er deze dag interessante themalezingen gegeven, gericht op de metal en non-metal industrie. Bovendien wordt de nieuwste robot van OTC, de FD-B6, geïntroduceerd.

Een NAO robot.

Robot basketbal

Op de Open Dag op zaterdag 10 juni is er van 11 tot 16 uur voor het hele gezin genoeg te doen en te beleven. Belangstellenden kunnen zien hoe robots worden ingezet en hoe ze werken. Er zijn maar liefst 20 industriële robotsystemen opgesteld. Kinderen kunnen het opnemen tegen een robot voor een potje basketbal of een spelletje boter-kaas-en-eieren. Ook kan een echte humanoid NAO robot worden aangestuurd. En voor de allerkleinsten is er een groot springkussen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven