Ramon Dooijewaard start bij FPT-Vimag • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Ramon Dooijewaard start bij FPT-Vimag

Ramon Dooijewaard (foto: FPT-Vimag).

Ramon Dooijewaard start vanaf 15 november als directeur van FPT-Vimag. Hij komt over van de Jaarbeurs, waar hij verantwoordelijk was voor de sector industrie. Hij volgt Chantal Baas op, die in augustus bij BioNederland is gaan werken.

Dooijewaard heeft vanuit de Jaarbeurs jarenlang samengewerkt met FPT-Vimag om de vakbeurs TechniShow – eigendom van deze branchevereniging – tot een succes te maken.

“Ik heb FPT-Vimag leren kennen als een echte ondernemersvereniging. Alles wat nodig is om materiaal, met name metaal, te bewerken is vertegenwoordigd binnen de vereniging. Met hun producten, know how en advies staan de leden van FPT-Vimag aan de basis van de productieketen.”

‘Vliegende start maken’

“Vanuit de Jaarbeurs was Ramon al zeer nauw betrokken bij de organisatie van TechniShow”, reageert Andre Gaalman, voorzitter FPT-Vimag. “Vanwege zijn betrokkenheid bij FPT-Vimag, zijn kennis over onze wereld van de technologie en maakindustrie en zijn persoonlijke kwaliteiten, verwachten wij dat Ramon een vliegende start kan maken.”

Dooijewaard heeft eerder ook gewerkt binnen de uitgeefbranche, waar hij zowel commerciële functies had als managementervaring heeft opgedaan.

FPT-Vimag

Er zijn ruim 160 bedrijven aangesloten bij FPT-Vimag: fabrikanten en importeurs van machines, gereedschappen en diensten voor de metaalindustrie, en leveranciers van automatiserings- en besturingssystemen voor de (inter)nationale maakindustrie.

Branchevereniging FPT-Vimag houdt elke twee jaar de TechniShow, het grootste evenement in de Benelux op het gebied van productietechnologie. Van 20 tot en met 23 maart 2018 is de volgende TechniShow.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven