Ga naar hoofdinhoud

Plaatnieuws op internationale EuroBlech

Ergens tussen dinsdag 23 oktober en zaterdag 27 oktober heeft de Nederlandse plaatwerkbranche minimaal twee dagen in de agenda geblokkeerd voor een bezoek aan de EuroBlech 2012. Elke twee jaar een mooie gelegenheid om kennis te nemen van internationale ontwikkelingen rondom plaattechnologie.

De gehele plaatwereld reist dit najaar af naar Hannover (D). Dus een Nederlandse plaatwerker op een paar uurtjes rijden  moet zeker verschijnen op het ‘Messegelände’. Even wat cijfers om ons gelijk te onderstrepen: de vorige EuroBlech in 2010 telde 1455 exposanten uit 43 landen. Het merendeel van de exposanten, 64% van de deelnemende bedrijven, kwam van ‘outside Germany’ zoals de beursorganisatie Mack Brook Exhibitions vol trots laat weten.

 

Tijdens de EuroBlech zijn er altijd veel demonstratie van plaatbewerkingen. Hier het afkanten op de in 2010 nieuwe PPEC kantbankserie van LVD (foto: Paul Quaedvlieg)

Tijdens de EuroBlech zijn er altijd veel demonstratie van plaatbewerkingen. Hier het afkanten op de in 2010 nieuwe PPEC kantbankserie van LVD (foto: Paul Quaedvlieg). Bekijk hier de foto’s van de EuroBlech 2010 van beursorganisatie Mack Brooks 

 

Internationaal karakter

Dit hoge percentage onderstreept het internationale karakter van de EuroBlech. In 2010 bezochten 61.500 bezoekers uit 98 landen de EuroBlech. Het percentage internationale bzoekers, dus niet uit Duitsland, bedraagt 38%. Kortom: de Blech is een échte internationale beurs op een steenworp afstand van de Nederlandse grens. Goed voor onze plaatwerkbranche dat we al dit moois onder handbereik hebben, andere bezoekers moeten er een half etmaal intercontinentaal voor vliegen.

 

Tijdens de vorige editie in 2010 toonde Trumpf in hal 11 o.a. een servomechanische ponskop op de Trumpf TruPunch 3000

Tijdens de vorige editie van de EuroBlech in 2010 toonde Trumpf in hal 11 o.a. een servomechanische ponskop op de Trumpf TruPunch 3000 (foto: Reinold Tomberg). Bekijk hier een video van deze machine.


Hieronder de beursplattegrond voor de EuroBlech 2012:

 

pdf bestand  Beursplattegrond EuroBlech

 

Meer informatie in ons dossier van de EuroBlech 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven