Ga naar hoofdinhoud

Order membraanafsluiters voor elektrolyse chloor-alkali

Sisto Armaturen S.A. in Luxemburg, onderdeel van de KSB Groep, heeft de opdracht gekregen om membraanafsluiters te leveren. Deze zullen worden gebruikt voor de bouw van een nieuwe elektrolyse-installatie voor chloor-alkali in het Franse Fos-sur-mer.

De ultramoderne membraanelektrolysefabriek wordt in opdracht van chemieconcern Kem One gebouwd door specialisten van Chemieanlagenbau Chemnitz GmbH (CAC).

Deze toekomstige productiefaciliteit aan de kust van Zuid-Frankrijk, nabij Marseille, belooft volgens het bedrijf nieuwe normen te stellen op het gebied van energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid.

Corrosieve, agressieve toepassingen

“De te leveren membraanafsluiters van de serie Sisto-20 hebben een robuust ontwerp en een lange levensduur”, stelt het bedrijf. Deze eigenschappen worden bereikt dankzij het ingekamerde membraan dat door een spiraalveer wordt ondersteund.

“Afsluiters uit deze serie hebben hun waarde bewezen in de bijzonder corrosieve en agressieve toepassingen van elektrolyse van chloor-alkali in talloze fabrieken wereldwijd.”

Pompen, afsluiters

KSB is producent van pompen, afsluiters en bijbehorende systemen voor industrie en gebouwentechniek, water- en afvalwaterbeheer alsmede energietechniek en mijnbouw.

Het concern is wereldwijd vertegenwoordigd met eigen verkooporganisaties, productie- en servicebedrijven op alle continenten; in Nederland door dochteronderneming KSB Nederland, in Zwanenburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven