OOM Award Zuid-Holland voor Arco Metaal • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

OOM Award Zuid-Holland voor Arco Metaal

Arco Metaal uit Boskoop heeft de OOM Award 2021 voor de regio Zuid-Holland in de wacht gesleept. In de verkiezing van de meest actieve (metaal)leerbedrijven van Nederland bleef ARCO Metaal de andere genomineerden HTC parking & security in Waddinxveen en Logiqs in Maasdijk voor.

“Arco Metaal heeft een bijzondere indruk achtergelaten”, aldus de jury. “Vanwege de grote inspanningen op het gebied van opleiden en ontwikkelen maar ook de prettige open werksfeer en de solidariteit onderling. Arco stimuleert zijn medewerkers zeer nadrukkelijk om zich verder te ontwikkelen en opleidingen te blijven volgen.”

Waardering

“Dit is een waardering voor waar we al jaren mee bezig zijn”, reageert Arco Molenaar, eigenaar en één van de twee praktijkopleiders van Arco Metaal. “De jonge jongens en meiden zijn letterlijk de toekomst van onze bedrijven. Vakmanschap is en blijft de basis van ons vak.”

Video van de winnaar

Genomineerden Midden-Nederland

De genomineerden voor de regio Midden-Nederland zijn inmiddels ook bekend. Dat zijn A.C. den Hartog en Zn in Everdingen, Meerding Metaal in Soesterberg en W.H. de Bruijn in Lexmond. De uitreiking in Midden-Nederland vindt plaats op vrijdag 8 oktober.

Vakjury gaat langs

De nominaties voor de OOM Awards worden bepaald op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden.

Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven. Deze jury komt vervolgens met een eindoordeel. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district.

OOM

De OOM Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Het gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan te tillen.

Bij OOM zijn ruim 14.000 bedrijven met circa 155.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig van Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie.

Lees ook:

Eerste genomineerden OOM Awards 2021 (17 augustus 2021)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven