Ook last van stank? Hurco helpt! • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Ook last van stank? Hurco helpt!

Onder het motto ‘Heeft u ook last van stank?’ organiseert Hurco in Hagen (D) op 17 en 18 september 2009 de Hurco milieudagen. Naast diverse machines onder spaan wordt er extra aandacht besteedt aan de keuze en het gebruik van de juiste koel- en smeermiddelen.

 

In Hagen zijn diverse Hurco machines onder spaan te zien. Het gaat hierbij om de bewerkingscentra HTX500, VMX42SR, VMX24t, VMX50t en VMX64t en de draaibanken TM8 en TMM10. Ook qua gereedschaptechnologie zijn er live verspaningsdemonstraties.

 

Koelen en smeren

Onder het motto ‘Heeft u ook last van stank?’ wordt er extra aandacht besteedt aan de juiste keuze en het juiste gebruik van nieuwe typen koel- en smeermiddelen, de afzuiging van koelmist direct in de machine, terugwinning emulsie na afzuiging koelmist en het gebruik van MMS koelmiddelsystemen in de praktijk.

Koelvloeistof kan gaan stinken

Het verkeerd gebruik van koel- en smeermiddelen kan leiden tot stank in de machine (foto: Paul Quaedvlieg)

 

Als afsluiting vindt er elke dag een barbecue plaats. Frank Smets van Hurco Nederland wil graag van te voren weten wie er wanneer komt en met hoeveel mensen. Voor meer informatie zie de uitnodiging hieronder.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven