Nieuwste E-Brake Safan op MetaVak • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuwste E-Brake Safan op MetaVak

Op de aankomende Metavak 2010 in Gorinchem ligt de nadruk bij Safan op ergonomie. Uit de range ergonomische servo-elektrische kantpersen zal Safan zowel de allernieuwste E-Brake B 20T 850 tonen als ook de E-Brake 35T 1250.

Beide servo elektrische kantpersen zijn dit jaar door Safan geïntroduceerd en bijzonder succesvol. De E-Brake 35T 1250 Ergonomic is al bij vele bedrijven naar volle tevredenheid operationeel. De op de EuroBlech 2010 geïntroduceerde E-Brake B 20T 850 zal pas begin volgend jaar zijn weg naar de eerste gebruikers vinden. Op de Metavak heeft Safan een hele aantrekkelijke beursaanbieding voor deze nieuwe ergonomische E-Brake’s.

 

E-Brake op Metavak 2010

De E-Brake B 20T 850 was voor het eerst te zien op de onlangs gehouden EuroBlech 2010 in Hannover (foto: Paul Quaedvlieg, voor meer foto’s van de EuroBlech in Hannover, zie onze fotoreportage)

 

De E-Brake 35T 1250 is zeer gevraagd in met name de Ergonomic uitvoering waar bij de machine een ideale eenheid vormt met de operator. De operator zit gedeeltelijk in de machine, omgeven door een oplegtafel en met zijn benen in een royale uitsparing onder de onderbalk, waar het voetpedaal geplaatst is. Het ergonomische bedieningsgemak is optimaal, door een geheel naar wens aan te passen zitpositie. De voetensteun is in hoogte en hoek verstelbaar.

 

Hoog werkritme 

Alle handelingen van de buigcyclus verlopen in een vloeiende aaneenschakeling, waardoor de kortst mogelijke cyclustijden worden bereikt. Vooral bij het buigen van grote series is het een voordeel om zittend te kunnen werken. Het is niet alleen prettiger voor de operator, maar hij of zij wordt ook minder snel moe. Door de uitgekiende ergonomische voorzieningen van de Ergonomic uitvoering van deze Safan E-Brake kan de operator een hoog werkritme lang volhouden. Dit resulteert in een hogere productiviteit.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven