Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe website Seco Tools helpt bij metaalbewerking

De nieuwe website heeft een efficiënte zoekmachine en navigatie.

Seco Tools heeft een nieuwe website om fabrikanten naar de voor hen beste verspaningsoplossingen te leiden. De site helpt ze om hun productiviteit te verbeteren en door complexe materiaalbewerkingsprocessen te navigeren. Klanten krijgen toegang tot productinformatie, technische informatie, hulpmiddelen in de branche en ondersteuning.

“Bij Seco begrijpen we dat fabrikanten snelle en betrouwbare oplossingen nodig hebben voor uitdagingen in hun metaalbewerking”, zegt Lars Bergstrom, CEO van Seco Tools, “omdat de markt vandaag de dag heel concurrerend is, “Door de nieuwe secotools.com kunnen onze klanten gemakkelijker de producten en ondersteuning vinden die zij nodig hebben om hun productiviteit te verbeteren.”

Zoekmachine en navigatie

Www.secotools.com heeft een efficiënte zoekmachine en navigatie, zodat de gebruikers altijd en vanaf elk apparaat (computer, laptop, smartphone of tablet) snel en gemakkelijk vinden wat ze zoeken, aldus het bedrijf. De verbeterde zoekfunctie helpt klanten om snel oplossingen te vinden, door gereedschappen en snijstrategieën op te zoeken die op hun behoeften zijn afgestemd.

Aanbeveling op basis van invoer

Een van de krachtige nieuwe functies van de website is Suggest, een geavanceerde online productselectietool. Deze tool begeleidt onderdelenfabrikanten naar de juiste verspaningsoplossingen, die passen bij de vereisten van hun eigen toepassing. Op basis van de gegevens die de gebruiker invoert, stelt Suggest snel een aanbeveling van al het benodigde gereedschap samen en toont deze. Via de nieuwe Seco Online Store op de website kunnen gebruikers de producten ook snel en gemakkelijk bestellen.

Bestelinformatie

Klanten kunnen hun productiviteit nog verbeteren door snelle toegang tot informatie over producten, prijzen, kortingen en lokale leverbaarheid. De Store biedt klanten ook inzicht in de status van hun bestelling, de verzending en de bestelgeschiedenis. Andere functies zijn onder meer een gedeelte met nieuws, artikelen en evenementen. Ook is er een downloadcentrum dat de beste hulpmiddelen voor verspaning in de branche toegankelijk maakt.

Seco Tools

Seco Tools, met het hoofdkantoor in het Zweedse Fagersta, is vertegenwoordigd in meer dan 75 landen. Het is daarmee wereldwijd een van de grootste leveranciers van complete verspaningsoplossingen voor frezen,draaien, holemaking en schroefdraadsnijden. Seco Tools Benelux zetelt in het Belgische Braine-l’Alleud en in Nederland in Gorinchem.

Bekijk de nieuwe website van Seco Tools. Gebruikers kunnen daar ook aangeven wat ze ervan vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven