Met nieuwe toortsopties upgraden • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Met nieuwe toortsopties upgraden

Hypertherm Duramax Powermax 45 upgrades.

Eigenaars van het luchtplasmasysteem Powermax45 kunnen nu met de nieuwe toortsopties upgraden naar een toorts uit de Duramax-serie. Dit toortstype wordt ook gebruikt op de Powermax65-, 85- en 105-systemen.

Vervanging van de T45-toorts die oorspronkelijk met de Powermax45 werd verkocht, biedt gebruikers een langere levensduur, een betere snijkwaliteit en meer opties voor de toorts en slijtdelen.

De Duramax-toortsen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid en bevatten Spring Start-technologie in de elektrode om bewegende onderdelen te elimineren en een voortdurend betrouwbare opstart te garanderen. In totaal biedt Hypertherm zijn Duramaxtoorts in zeven verschillende stijlen.

Maximale controle

Eigenaren kunnen naast de traditionele hand- en machinetoortsopties met kabellengtes tot 15,2 m kiezen uit 15° hand-, minimachine- en robottoortsen. De overstap naar Duramax-toortsen geeft Powermax45-eigenaren toegang tot Hypertherm-slijtdelentechnologieën zoals CopperPlus, gutsen met maximale controle, FineCut, HyAccess en FlushCut.

Hypertherm ontwerpt en produceert geavanceerde snijsystemen voor gebruik in verschillende industrieën, zoals scheepsbouw, productie en autoreparatie. Naast plasma-, laser- en waterstraalsnijders, bevat de productlijn ook CNC-bewegings- en hoogteregelingen, CAMnestingsoftware, software voor robottoepassingen en slijtdelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven