Nieuwe locatie voor Style CNC Machines • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe locatie voor Style CNC Machines

Boven vlnr: Anton Lammers, Bert Koops, Steven de Harder onder vlnr: Melis van de Groep, Bastiaan Clement.

Style CNC Machines uit Bunschoten-Spakenburg heeft op Haarbrug Zuid een kavel gekocht om een nieuw bedrijfspand te bouwen. Style is uit het jasje gegroeid in het huidige pand van 2300 m2 in dezelfde gemeente.

Op de nieuwe locatie wordt een geheel nieuw pand ter grootte van circa 6000 m2 neergezet. Er komt een experience center van ruim 350 m2 waar potentiële klanten uit binnen- en buitenland alle CNC machines en de Style besturingssoftware kunnen bekijken, testen en ervaren.

De fabriek wordt zo ingericht dat de meest moderne productie- en montagetechnieken kunnen worden toegepast die afgestemd zijn op een zo efficiënt mogelijke interne logistiek. Style verwacht begin 2019 te starten met de bouw en hoopt met alle medewerkers in 2020 te kunnen verhuizen naar het nieuwe pand in Bunschoten.

Impressie van de westgevel (afbeelding Style CNC Machines).

Efficiënter

Het nieuwe pand wordt groter en efficiënter. Het nieuwe hoofdkantoor is tweeënhalf keer zo groot als de huidige locatie en wordt het gezicht van het dorp. Style ontwikkelt CNC draai en freesbanken met de eigen CNC besturingssoftware in samenwerking met haar klanten. “In de toekomst gaan wij ons werkterrein nog verder uitbouwen en ons nieuwe pand biedt hiervoor alle ruimte”, zegt Bastiaan Clement, managing director Style CNC Machines.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven