Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe grootformaat machine voor Boessenkool

Machinefabriek Boessenkool in Almelo heeft een nieuwe aanwinst. Met de Geminis GT7i G4 wordt een multifunctionele machine voor grootformaat bewerkingen toegevoegd aan de mogelijkheden van de machinefabriek. De bewerkingsmachine zal binnenkort in gebruik worden genomen.

De machine van de Baskische producent heeft een grootformaat werkbereik met “ongeëvenaarde mogelijkheden voor uiteenlopende toepassingen”, zoals draaien, frezen, boren en tappen. Daardoor kunnen complexe onderdelen efficiënt worden geproduceerd, geeft Boessenkool aan.

Bendertechniek uit Veenendaal heeft de Geminis GT7i G4 geplaatst en is voor het transport ondersteund door V-Movements Industrial Relocations.

Stabiele machine

De bewerkingsmachine heeft volgens het bedrijf in Almelo een hoogwaardige en solide constructie. Dit zorgt voor stabiliteit en minimaliseert trillingen, wat resulteert in een uitstekende bewerkingskwaliteit en precisie.

Daarnaast wordt de bewerkingsmachine gekarakteriseerd door een hoog vermogen en snelheid. De krachtige spindel en snelle gereedschapswisselaar zorgen voor kortere doorlooptijden en verhoogde productiviteit.

Te integreren met automatisering

De Geminis GT7i G4 kan bovendien worden geïntegreerd met bijvoorbeeld robotica en geautomatiseerde werkstuklading, zodat onbemande productie mogelijk wordt.

De Geminis GT7i G4  heeft verder een “modern besturingssysteem”, waardoor complexe taken probleemloos kunnen worden uitgevoerd.

Daarnaast is er een intuïtieve gebruikersinterface, zodat medewerkers de machine eenvoudig kunnen bedienen en programmeren. Dit verkort de insteltijden en vergemakkelijkt ook de meer complexe bewerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven