Ga naar hoofdinhoud

Nevat en Vimag in discussie over flexibiliteit

Voor deze forumdiscussie schoven leveranciers van machine en gereedschappen (Vimag) aan tafel met toeleveranciers (Nevat). Beide partijen zien zich geconfronteerd met maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen die de metaalbranche bepalen. Er wordt veel van elkaar verwacht. De leverancier komt het best tot zijn recht als volwaardig partner van de toeleverancier.

Rijst de vraag wat de aanwezige toeleveranciers van hun machine- en gereedschapleverancier verwachten. Ronald Koot van Boers & Co FijnMetaal Groep: “Wij verwachten dat de leverancier bijdraagt aan onze flexibiliteit”. Michel Ruesink van Arendsen Plaatwerk vult aan: ”Bepalend is de beschikbaarheid van je machinepark en gereedschappen. Je zoekt als toeleverancier dan ook een machineleverancier die als het ware kan mee-ademen”.

 

V.l.n.r. met de klok mee: Hank Oude Reimer, Edwin Dekker, Henk Hoek, Richard Boske, Reinhard Reincke, Ger van der Endt, Chantal Baas, Gijs Bender, Michel Ruesink, Daniël Kofman, Arnaud de Potter, Theo Coffeng, Ronald Koot, Ingrid van der Laaken, René Hazenberg, Reinold Tomberg en Martin Franke

Vimag-Forumdiscussie over samenwerking in de keten tussen Nevat en Vimag. V.l.n.r. met de klok mee: Hank Oude Reimer, Edwin Dekker, Henk Hoek, Richard Boske, Reinhard Reincke, Ger van der Endt, Chantal Baas, Gijs Bender, Michel Ruesink, Daniël Kofman, Arnaud de Potter, Theo Coffeng, Ronald Koot, Ingrid van der Laaken, René Hazenberg, Reinold Tomberg en Martin Franke (foto’s: Michel Zoeter)

 

Investeren in relatie

Henk Hoek van Brandt Fijnmechanische Industrie: “Ik denk dat er de afgelopen jaren wel veel veranderd is en dat leveranciers en toeleveranciers dichter bij elkaar zijn gekomen. Wij beseffen inmiddels wel dat we zelf ook moet investeren in een relatie waar wij op onze beurt ook veel van verwachten.”

 

Lees meer over de forumdiscussie tussen Vimag en Nevat in het nummer van Metaal Magazine dat deze week verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven