Nabootsing productieproces geeft inzicht • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Nabootsing productieproces geeft inzicht

Bemet International en machineleverancier Dymato bootsen op hun stands op de Esef en Techni-Show een reëel productieproces na. Met deze voorbeeldopstelling willen zij productie- en assemblagebedrijven inzicht geven in hoe zij hun proces kunnen optimaliseren om daardoor concurrenten een stap voor te blijven.

Het nabootsen van het productie- en assemblageproces is een verbeterd concept. Met deze opzet wil Bemet maakbedrijven stimuleren om hun eigen productieproces van een afstand te bekijken. Met als doel van hen de helpende hand te bieden bij het ontdekken en uitvoeren van mogelijke verbeterpunten in het proces van produceren en assembleren.

 

Voorbeeldcase
Aan de hand van een voorbeeldcase – het graveren van een naam in kinderbestek – doorlopen Bemet en Dymato met hun bezoekers tijdens de Esef en Techni-Show de diverse fasen van het productieproces. Nadat op de Esef-stand van Bemet de order is geplaatst kan, via een tussenstop op de Techni-Show stand van Bemet, een deel van het bestek worden afgehaald op de stand van Dymato. Daar wordt ter plekke de naam gegraveerd met behulp van een machine van Richter.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven