Metav komt met Websessions • Metaal Magazine
Nieuws

Metav komt met Websessions

Metav, die in maart gepland stond en door het coronavirus is uitgesteld tot 2021, heeft een nieuw concept ontwikkeld: Metav Websessions. Daarmee wil de vakbeurs het jubileumjaar niet ongemerkt voorbij laten gaan.

De vakbeurs voor innovaties in de metaalbewerking zou dit jaar 40 jaar bestaan. Daarom had de organisatie (de VDW) behalve de beurs, een interessant ondersteunend programma en een groot feest gepland. Het coronavirus betekende echter een domper op de feestvreugde.

Via internet

Om Metav in het jubileumjaar toch niet te hoeven missen, komt de organisatie met Metav Websessions voor exposanten en bezoekers. Van 15 tot 19 juni 2020 zullen exposanten van de volgende Metav hun innovaties, oplossingen en best cases presenteren. Dit gebeurt in 20 minuten durende gesprekken.

Professionele uitwisseling

“Geïnteresseerde bezoekers kunnen met vragen en bijdragen aan de discussie deelnemen en de professionele uitwisseling aangaan die onze Metav onderscheidt: veilig, met inhoud van het hoogste niveau en dicht bij de markt.”

De voorbereidingen zijn op dit moment in volle gang. Samen met de exposanten werkt het organisatieteam aan een programma dat over enkele weken op de website wordt vermeld. De websessies van Metav zijn gratis voor alle deelnemers.

De volgende Metav (als vakbeurs) die Metav reloaded wordt genoemd, wordt nu gehouden van 23 tot 26 maart 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven