Metaal Magazine wenst u fijne feestdagen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Metaal Magazine wenst u fijne feestdagen

Tessa Feron, Reinold Tomberg en Tim Wentink, oftewel het team van Metaal Magazine, wenst u fijne feestdagen, een knallende jaarwisseling en een voortreffelijk 2016 (foto: Henny van Roomen)

Nog even en dan gaat het jaar 2015 bij Metaal Magazine de geschiedenisboeken in als een bedrijvig jaar met veel manifestaties, afspraken en nieuws. We reisden de wereld over en bezochten naast machinebouwers en toeleveranciers, grote belangrijke beurzen zoals de EMO in Milaan (I), Blechexpo in Stuttgart (D), Euromold in Düsseldorf (D) en de Formnext in Frankfurt (D), maar ook kleinere lokale beurzen zoals de Demoweek, Materials, RapidPro, Metavak, TIV en Precisiebeurs lieten we niet achterwege.

Uiteraard staat het voltallige drietal van Metaal Magazine nu alweer in de startblokken om ook in 2016 de metaalwereld in woord, geschrift en beeld vast te leggen en te bundelen in acht ijzersterke uitgaven. Qua beurzen kunnen we volgend jaar ons hart ophalen met in februari de Metav in Düsseldorf, gevolgd door de TechniShow medio maart in Utrecht. Tevens staan later dat jaar de IMTS in Chicago (VS), de AMB in Stuttgart en de EuroBlech in Hannover (D) op ons programma. 2016 belooft een druk en veelbelovend jaar te worden, maar voordat het zover is gaan we eerst genieten van een witte Lambrusco, mooie wijnen en een whiskey (eveneens van links naar rechts).

KerstwensMM2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven