Mayser-range nu via Isotron Systems • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Mayser-range nu via Isotron Systems

Mayser veiligheidsproducten worden in de Benelux voortaan verkocht door Isotron Systems. Mayser uit het Duitse Ulm heeft het bedrijf uit Den Bosch benoemd tot officiële distributeur in de Benelux

Mayser GmbH &Co is specialist in onder meer veiligheidstechniek, foamtechnologie (als veiligheidsbumpers en automotive toepassingen) en tactiele veiligheidsproducten, zoals veiligheidsprofielen, -bumpers en –schakellijsten.

Veiligheidssensoren

Op het gebied van veiligheidssensoren voor robottechnologie, cobots, AGV’s en dergelijke, heeft Mayser een gepatenteerd systeem met ultrasone sensortechnologie ontwikkeld dat ook toepasbaar is in standaard toepassingen.

De producten van Mayser worden ingezet waar bewegende onderdelen een mogelijk gevaar vormen voor mens en machine en moeten worden gestopt of vertraagd bij dreigend gevaar. Met uitgebreide ervaring in diverse industrieën levert het bedrijf op maat gemaakte oplossingen.

Verkoop en ondersteuning

Het bedrijf vond voor de verkoop en ondersteuning van deze producten een partner in Isotron Systems. Het productportfolio van Mayser is een aanvulling op het bestaande assortiment en stelt Isotron Systems in staat om verder te groeien als partner voor bedrijven in de industrie als het gaat om veiligheid.

Isotron Systems levert al meer dan 40 jaar automatiseringsproducten en -systemen aan klanten in vele industriesegmenten binnen de Benelux. Het bedrijf geeft tevens (toepassings)advies en trainingen aan ontwikkelaars en engineers.

Beide partijen zijn enthousiast en vol vertrouwen dat dit zal leiden tot een succesvolle samenwerking waarbij klanten een nog completer portfolio kan worden aangeboden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven