Matec toont primeur tijdens open huis • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Matec toont primeur tijdens open huis

Op 18 en 19 juni aanstaande houdt Matec Maschinenbau open huis. In Köngen (D) worden diverse machines getoond, waaronder de nieuwe Matec-40 P portaalmachine. Tevens zijn diverse partners aanwezig op het gebied van verspaning en machinebouw.

De Matec 40 P valt precies tussen de bestaande machines 30 P en 50 P. De Matec 40 P is te zien in twee uitvoeren. De standaard versie heeft een twee-assige draai/zwenkkop en de Matec-40 PP beschikt over een geïntegreerde rondtafel en een palletwisselaar.

 

Daarnaast zullen er vier- en vijfassige machines te zien zijn van het type 30 HV – 40 HV en 50 HV. Deze pendelmachines met zwenkkop worden geleverd met SK40/50 of HSK 63/100 spilopnames.

 

Ook zal het vijfassige bewerkingscentrum 30 HVK te zien zijn in de uitvoering van een frees-draaimachine. Deze machines heeft een bereik van 1300 mm (X), 600 mm (Y) en 800 mm (X). De rondtafel wordt aangedreven door een torquemotor en haalt maximaal 1000 omw/minuut.

 

 

Matec Portaal
De Matec 40 P wordt voor het eerst getoond tiijdens het open huis (foto: Matec)

 

Daarnaast wordt het open huis aangevuld met bedrijven op het gebied van opspantechniek, meettechniek, CAD/CAM software en gereedschappen. Aanmelden kan tot 5 juni. De Nederlandse importeur van Matec is Limas in Neer.

 

 specificaties matec 30 + 40 pr.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven