Nieuws

Matec toont primeur tijdens open huis

Op 18 en 19 juni aanstaande houdt Matec Maschinenbau open huis. In Köngen (D) worden diverse machines getoond, waaronder de nieuwe Matec-40 P portaalmachine. Tevens zijn diverse partners aanwezig op het gebied van verspaning en machinebouw.

De Matec 40 P valt precies tussen de bestaande machines 30 P en 50 P. De Matec 40 P is te zien in twee uitvoeren. De standaard versie heeft een twee-assige draai/zwenkkop en de Matec-40 PP beschikt over een geïntegreerde rondtafel en een palletwisselaar.

 

Daarnaast zullen er vier- en vijfassige machines te zien zijn van het type 30 HV – 40 HV en 50 HV. Deze pendelmachines met zwenkkop worden geleverd met SK40/50 of HSK 63/100 spilopnames.

 

Ook zal het vijfassige bewerkingscentrum 30 HVK te zien zijn in de uitvoering van een frees-draaimachine. Deze machines heeft een bereik van 1300 mm (X), 600 mm (Y) en 800 mm (X). De rondtafel wordt aangedreven door een torquemotor en haalt maximaal 1000 omw/minuut.

 

 

Matec Portaal
De Matec 40 P wordt voor het eerst getoond tiijdens het open huis (foto: Matec)

 

Daarnaast wordt het open huis aangevuld met bedrijven op het gebied van opspantechniek, meettechniek, CAD/CAM software en gereedschappen. Aanmelden kan tot 5 juni. De Nederlandse importeur van Matec is Limas in Neer.

 

 specificaties matec 30 + 40 pr.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven