M80 Millturn bij WFL op EMO Hannover • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

M80 Millturn bij WFL op EMO Hannover

De Oostenrijkse machinebouwer WFL Millturn Technologies zal tijdens de EMO Hannover 2011 het nieuwe draaifreescentrum M80 Millturn/3000 mm presenteren. Ook de veelzijdigheid van het Baukasten-systeem van deze machine te illustreren is gekozen voor een presentatie met Lego als thema.

WFL, in ons land vertegenwoordigd door Oude Reimer uit Hilversum, biedt de Millturn machines in een aantal uitvoeringen aan. De kleinste machine is de M35. Aan de andere kant van het spectrum zien we de grote M150(foto hierboven toont de M150 tijdens een eerdere presentatie). De M80 is een tussenmaat tussen de M60 en de M100. Op de EMO Hannover 2011 geeft WFL meer specificaties van de machines vrij. Naast de nieuwe M80 zal WFL in Hannover ook een M35-G en een M120 Millturn/3000 mm exposeren. De machines van WFL zijn machines voor compleetbewerken die tijdens beurzen altijd veel indruk maken door hun grootte. De video aan het einde van dit bericht het compleetbewerken zien van een krukas met een M120 tijdens de IMTS 2010 in de USA.

 

WFL width =

De presentatie van de M80 Millturn tijdens de EMO Hannover 2011 heeft Lego als thema meegekregen (foto: WFL). Intussen heeft dit Lego thema Laurent en Hugo Quaedvlieg, de beide zonen van MM’s redacteur Paul Queadvlieg,  geïnspireerd tot het ‘nabouwen’ van de M80, zie de foto’s in ons foto-album en de foto hieronder (foto: Paul Quaedvlieg)

M80 width =

  

 

 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven