Ga naar hoofdinhoud

LVD biedt grotere ToolCell aan

LVD heeft haar assortiment ToolCell-afkantpersen met automatische gereedschapswisselaar uitgebreid met een model met een grotere capaciteit van 220 ton en 4080 mm werklengte.

ToolCell is een hydraulische afkantpers met geïntegreerde gereedschapswisselaar die de insteltijd van de machine beperkt en de capaciteit en efficiëntie bij kleine tot middelgrote series maximaliseert. ToolCell beschikt over een gereedschapsbibliotheek die volledig geïntegreerd is in de machine. De afkantgereedschappen worden automatisch geplaatst,

 

350 width =

Het nieuwste model ToolCell 220/40 beschikt over voldoende capaciteit voor twee volledige rijen zelfklemmend bovengereedschap (stempels) en vijf volledige rijen ondergereedschap (V-matrijzen) (foto’s: LVD en Paul Quaedvlieg)


EuroBlech 2012

LVD heeft de nieuwe kantbank geïntroduceerd tijdens de EuroBlech 2012 met een capaciteit van 135 ton en werklengte van 3060 mm. In Hannover is toen al aangekondigd dat capaciteiten van 170 ton en 220 ton en werklengtes van 3060 mm en 4080 mm ook opgenomen worden in het assortiment. 

 

Bekijk ook de video hieronder:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven