Live-demo Verspanersforum op Metavak • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Live-demo Verspanersforum op Metavak

Zeker bij grote, complexe werkstukken in enkelstuks- of kleinseriewerk is Productive First Part Right van groot belang (foto: Reinold Tomberg)

Op initiatief van het Verspanersforum en in samenwerking met de organisatie van de Metavak kunnen de beursbezoekers in Gorinchem kennismaken met een praktische opstelling op het demoplein. Hier zal live te zien zijn hoe op een DMG Mori compleetbewerkingsmachine  in korte tijd ‘productive first part right‘ kan worden gerealiseerd.

Tijdens de drie beursdagen zal het Verspanersforum vijf maal per dag de livedemo’s begeleiden en uitleg geven over het te volgen proces. Er zal een HSK-opname worden bewerkt van staal (beschikbaar gesteld door ThyssenKrupp). Verspanersforum wil aantonen dat met een goed gekozen CAD/CAM-systeem ( Esprit van LCMC) in combinatie met een goed afgestemde machine (DMG Mori) en verspanende gereedschappen (H.Hersbach/P. Horn Carbide) in combinatie met een toegesneden koelemulsie (Hagoort) vele extra spiluren te realiseren zijn. Als laatste wordt het werkstuk door middel van eindcontrole met een mobiel meetstation (Hexagon) ‘first part right’  vrijgegeven.

Onder de deelnemers van de demo verloot Stichting Verspanersforum wederom een Samsung tablet. Tijdens de TIV te Hardenberg kwam Daphne Gengler als winnaar uit de bus. Zij is in dienst als Project Engineer bij Baat Medical Engineering te Hengelo.
Onder de deelnemers van de demo tijdens de Metavak in Gorinchem verloot Stichting Verspanersforum wederom een Samsung tablet. Tijdens de TIV te Hardenberg kwam Daphne Gengler als winnaar uit de bus. Zij is in dienst als Project Engineer bij Baat Medical Engineering te Hengelo (foto: Verspanersforum)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven