Limas opent democenter Spinner • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Limas opent democenter Spinner

Het nieuwe Spinner center biedt ruimte aan zeven machines die door Nederlandse metaalbewerkers getest kunnen worden (foto: Tim Wentink)

Tijdens de open dagen bij Limas eind april, werd officieel het democenter van Spinner geopend waar zeven machines van Spinner zijn opgesteld. Daarnaast vierde het bedrijf uit Neer de 12,5-jarige samenwerking met Matec.

Gedurende de open dagen presenteerde Limas een hal die volledig is ingericht als Spinner democenter. De zeven Spinners die in het center staan verblijven daar permanent. Dit stelt Limas in staat om Nederlandse metaalbewerkers in eigen huis de machines te laten testen. “ In een later stadium kunnen er trainingen op de machines gegeven worden”, vult Hans Blomen, directeur van Limas aan. Naast Spinner stond ook Matec tijdens het open huis van Limas centraal. De eerder genoemde Matec 30 HV is een belangrijke machine voor de Nederlandse markt. Deze vijfasser heeft een bereik van 3.000 mm x 800 mm x 1.100 mm (XxYxZ) en is vanuit voorraad leverbaar. Volgens Blomen dekt Limas de hele markt af met de machines van Spinner en Matec. “De machinespecificaties van Spinner stoppen waar Matec verder gaat. Op dat gebied zijn de twee machinemerken niet met elkaar te vergelijken”, vertelt Blomen.

Bekijk ook de fotoreportage van ons bezoek aan het open huis van Limas in Neer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven