Laser belangrijk in additive manufacturing • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Laser belangrijk in additive manufacturing

Onderdeel geprint op de Concept Laser MLab Cusing (foto: Tim Wentink)

Er wordt veel verwacht van additive manufacturing in de Nederlandse maakindustrie. Dat de laser daar meerdere belangrijke rollen in speelt is vaak onbekend. De laser is ook in staat enkele huidige knelpunten bij additive manufacturing op te gaan lossen.

Dat wordt het thema voor de zevende editie van het jaarlijkse Industrial LaserEvent op dinsdag 15 april 2014. Voor de tweede maal zal dan ook de laserinnovatieprijs worden toegekend aan een bedrijf dat met lasertechniek grote voordelen bereikt. De laser speelt meerdere belangrijke rollen bij additive manufacturing en dat wil het Industrial LaserEvent dudelijk naar voren brengen. Hierbij wordt ingegaan op trends en onderzoek dat de toekomst voor de komende drie tot vijf jaar voorspelt.

Industrial LaserEvent

Het Industrial LaserEvent biedt kennisinstellingen, leveranciers en (toekomstige) gebruikers de mogelijkheid om informatie uit te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van laser materiaalbewerking. Onderzoekers laten de nieuwste trends zien en leveranciers tonen de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Het Industrial LaserEvent bestaat verder uit het lezingenprogramma, de labdemo’s en de kennismarkt. Meer informatie over het Industrial LaserEvent, het programma en hoe aan te melden is te vinden op de website: www.industrial-laserevent.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven