Kasto en Wikus op stand van Van Hoorn • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Kasto en Wikus op stand van Van Hoorn

Op de komende Techni- Show zal Van Hoorn Machining uit Veldhoven in hal 8 verschillende noviteiten van Kasto en Wikus presenteren. De noviteiten van Kasto zijn de volledig ingekapselde machines Verto en Evo. De Kasto Verto A2 (foto hierboven) heeft bij 90° een zaagbereik van 260 mm in rondmateriaal.

De Kasto Evo is de opvolger van de Twin A4 en Twin A4x5 en is verkrijgbaar in twee bouwgroottes:  Evo 3×4 en Evo 4×5. Dit zijn bandzaagautomaten voor veel serie-  en productiezaagwerk. Kenmerkend is de zaaggeleiding met twee zuilen. Bij 90°-sneden heeft de Evo 3×4 een bereik van rond 360 mm en de Evo 4×5 kan tot rond 440 mm zagen.

 

Kasto Van Hoorn Techni Show

Opvallend  op de stand van Van Hoorn is ook het plaatopslagsysteem Unitower C 1.2:  op een klein oppervlak van 3,5 m bij 4 m een systeemhoogte tot 7 m opslagvolume (foto: Van Hoorn Machining)

 

Zaagband

Verder toont Van Hoorn de nieuwe zaagband van Wikus Selekta GS X3000 een bimetalen zaagband met geslepen geleidingstand voor een optimale zaaggeometrie en hoge oppervlaktekwaliteit van het te zagen materiaal. De speciale verdeling van de tandholtes maakt een prestatiegericht gebruik en maximale standtijd mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven