Indutrade neemt Tradinco over • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Indutrade neemt Tradinco over

Robert Timmer (CEO Indutrade Benelux (links) en Richard Derksen (Managing Director Tradinco Instruments).

Indutrade Benelux heeft Tradinco Instruments (‘The Calibration Company’) overgenomen. Dit bedrijf uit Zoetermeer richt zich sinds de oprichting in 1963 op kalibatie en sensoroplossingen, voornamelijk voor druk en temperatuur, voor de industriële markt.

Behalve kalibratiediensten, kalibratiesoftware en klantspecifieke oplossingen voor klanten over de hele wereld, distribueert het bedrijf een breed palet aan kalibratieapparatuur en sensoren van internationale marktleiders.

Vierde overname

Indutrade Benelux heeft het bedrijf net voor de jaarwisseling overgenomen. Het betekende voor het concern uit Uithoorn de vierde aankoop in 2017. Eerder werden Corode en Bönnekamp bij Indutrade-dochters ondergebracht. Tubeworkx (overgenomen in juli 2017) en Tradinco Instruments vallen direct onder de Indutrade Benelux-holding.

Indutrade Benelux

Onder de Indutrade Benelux-holding vallen de in de Benelux gevestigde bedrijven van het Zweedse, beursgenoteerde, Indutrade AB. Indutrade richt zich op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen. De aangesloten bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen serviceactiviteiten.

Decentrale structuur

Indutrade wil groeien met bedrijven waarin technische expertise, klantgerichtheid en een lokale infrastructuur centraal staan. De decentrale structuur vormt het hart van de bedrijfscultuur en -strategie. Hierdoor behouden de aangesloten bedrijven hun identiteit en autonomie. Dit staat aan de basis van de ondernemende spirit binnen de organisatie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven