Hurco WinMax V8 op MetaVak • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hurco WinMax V8 op MetaVak

Naast een verticaal bewerkingscentrum van het type VMX50t (onder spaan) staat Hurco op de MetaVak & Gebruikte MachineVak 2010 met een primeur. Het bedrijf neemt de nieuwste versie mee van de WinMax dialoogsoftware V8.

De Hurco dialoogbesturing WinMax is verder doorontwikkeld tot de versie V8. Deze versie, voor het eerst te zien op de AMB 2010 in Stuttgart (D), heeft voor diverse bewerkingstrategieën nieuwe tekstdialoogcycli gekregen om nog sneller te kunnen programmeren en bewerken. Onder andere is het mogelijk om direct aan de besturing snel conische draadfreesprogramma’s te maken.

 

Daarnaast kunnen veel 3D bewerkingen zonder tussenkomst van een CAM systeem rechtstreeks comfortabel en snel geprogrammeerd worden. Hierbij is geen enkele kennis van G-codes nodig en kan de programmering en bediening in volledig Nederlandse tekstdialoog plaatsvinden. De besturing genereert alle ijlgangverplaatsingen geheel automatisch zonder dat daarvoor ook maar één regel geprogrammeerd hoeft te worden. In totaal zijn er zo’n 25 nieuwe features in de nieuwe versie van WinMax te vinden.

 

Hurco Winmax V8

De WinMax besturing van Hurco staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en biedt vooral voordelen bij prototypebouw en kleine series (foto: Hurco)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven