Nieuws

Hurco toont VMX 10 U in Maaseik

Op donderdag 14 mei introduceert Hurco het nieuwe vijfassige bewerkingscentrum VMX 10 U onder spaan tijdens een demodag op het Technisch Instituut Sint Jansberg in Maaseik (B). Ook zullen de firma’s Buhlmann (met een vijfassige Spinner), Haas, Siemens, Renishaw, Hagro, Lang en LMT-Fette aan deze dag deelnemen.

Onder het motto “Bedrijfsleven en onderwijs in een competentie- en innovatiegedreven samenwerking, een noodzaak meer dan ooit” worden diverse ontwikkelingen getoond. De VMX 10U behoort tot de vijfassige compactklasse van Hurco die ook de machinetypen VMX 30 U  en VMX 42 U. Het zijn universeel inzetbare machines. 


Toegankelijk

Volgens Hurco blinkt deze machinereeks uit door grote, goed toegankelijke werkruimtes bij geringe vloeroppervlaktes en door een hoog koppel aan de spil voor hoge spaanvolumes. De volledig geintegreerde draai- en zwenktafel hebben een opspanvlakdiameter van 200  mm tot 250 mm.

 

De drie machines zijn uitgerust met de Hurco WinMax besturing, die zelfs vijfzijdige programmering rechtstreeks aan de machine in volledig Nederlandstalige tekstdialoog mogelijk maakt en vijfassig simultaan kan bewerken via een aansturing met CAD-CAM.

 

 Demo Hurco

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven