Hurco met nieuwe look op AMB • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hurco met nieuwe look op AMB

Hurco heeft de AMB in Stuttgart (D) uitgekozen voor de Europese introductie van de totaal nieuwe look binnen haar bedrijf wereldwijd. Niet alleen een nieuw logo en een nieuwe slogan (mind over metal), maar ook de geheel nieuwe high speed CNC-machineserie wordt in Stuttgart aan het publiek getoond.

Deze nieuwe look reflecteert Hurco’s toewijding tot innovaties, die verspanende bedrijven helpen de vruchten te plukken van de uiterst geavanceerde ontwikkelingen in zowel de CNC-besturing als de nieuwe high-speed CNC-machineserie. Het zijn juist deze verspanende bedrijven, die nog steeds moeite hebben met het vinden van gekwalificeerde mensen om hun CNC machinepark optimaal in te zetten. Hurco machines lossen dit probleem op vele vlakken op dankzij gepatenteerde besturingstechnologie, die de meest complexe bewerkingen sterk vereenvoudigt, efficiënter maakt en zodoende de totale productiviteit en winstgevendheid verbetert. De highspeed machines zijn uitgerust met hoogtoeren motorspindels, direct drive servomotoren, snelle toolwisselaars en met de geavanceerde en gepatenteerde software Hurco Ultimotion.

 Hurco new look VMX42SRT

Hoogtepunt in Stuttgart wordt zeker de nieuwe 5-assige Hurco  VMX42SRTi met een zwenkkop en een compleet in het bewerkingsvlak verzonken ronddraaitafel met krachtige en snelle torque aandrijving (foto’s: Hurco)

 

Ook worden tijdens de AMB 2012 in Stuttgart de VMX10HSi, de VMX24HSi en de VMX42HSi onder spaan getoond met hoofdaandrijvingen tot wel 20.000 toeren en HSK-toolopnames. De machines hebben ijlgangen tot 45 m/min. De nieuwste Ultimotion-software zorgt voor een hoge oppervlaktekwaliteit van de verspaande onderdelen maar tevens tot 30% snellere bewerkingstijden. De besturing beschikt over een 2GHz processor, 2 Gb RAM, 64 Gb HDD, een variabele look-ahead tot 10.000 regels en een regelverwerkingssnelheid van onder 0,5 milliseconde.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven