Nieuws

Hurco met nieuwe draaibank op Techni-Show

Op de Techni-Show toont Hurco deze week een nieuwe draaibank met subspil, y-as en aangedreven gereedschappen. Deze was ook al noviteit te zien op de EMO in Milaan.

De allernieuwste telg uit de doorontwikkelde draaibankenreeks, de TMX8MYS met aangedreven gereedschappen, Y-as en subspindel makt deze week op de Techni-Show 2010 haar introductie. Deze multi-task machine met een 28kW hoofdaandrijving en een 15 kW subaandrijving heeft een draailengte van 533 mm en een draaidiameter van 335 mm.

 

Verder is deze machine uitgerust met directe meetsystemen en vele high end features zoals onder andere een zeer snelle servogestuurde gereedschapturret etcetera. De hoge prestatiespecificaties, het ontwerp en de constructie van de Hurco TMX8MYS, maakt het tot een krachtig draaicentrum, gereed voor de meest uiteenlopende multitasking draai- en freesbewerkingen. Ook hier heeft de gebruiker weer de eenvoud en de kracht van de alom bekende HURCO programmering, waardoor het programmeren zeer snel klaar is. 

 

Hurco draaibank

Hurco biedt nu een breed programma metaalbewerkingsmachines aan, met als noviteit deze TMX8MYS draaibank met aangedreven gereedschappen (foto: Hurco)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven