Hermle met 200 gereedschappen voor De Brink Group • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hermle met 200 gereedschappen voor De Brink Group

Het vijfassige bewerkingscentrum Hermle C 42 UP van de Brink Group (in het midden) met de vijfvoudige palletwisselaar PW 850 en rechts het extra gereedschapmagazijn ZM 160 (foto’s: Hermle)

De Brink Group, met de hoofdvestiging in Harskamp, heeft onlangs geïnvesteerd in een vijfassig Hermle bewerkingscentrum van het type C 42 UP. De machine is voorzien van palletwisselaar en een extra gereedschapmagazijn.

Meerzijdig verspanen en automatisch werkstuk- en gereedschapwisselen zijn voor de Brink Group belangrijk om manarm te kunnen werken met korte doorlooptijden en hoge spiltijden. In totaal zijn in de bedrijven van de Brink Group nu veertien Hermle machines actief (in een vier- of vijfassige uitvoering). Bij de investering in de C 42 UP is veel aandacht gegeven aan de machine-effectiviteit. Tevens is gekozen voor een extra gereedschapmagazijn van het type ZM 160. Samen met de 42 plaatsen in het gereedschapmagazijn van de machine, heeft de Brink Group bij dit bewerkingscentrum nu in totaal meer dan 200 gereedschappen met een HSK-A 63 opname beschikbaar.

HERMNL14 043
Het bewerkingscentrum is voorzien van een palletwisselaar van het type PW 850

Binnenkort in Metaal Magazine in een artikel meer informatie over de Hermle machines bij De Brink Group. Wilt u dat niet missen? Neem dan nu een abonnement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven