Ga naar hoofdinhoud

Hermle meest bekeken op kanaal MM

Het filmpje ‘Hermle freest kroonwielen vijfassig op C 50 U’ dat we op 12 mei 2009 op ons YouTube kanaal geplaatst hebben heeft goed gescoord: rond 28.000 keer weergegeven. Op de tweede en derde plaats op het het kanaal van Metaal Magazine vinden we filmpjes van Ferromatik en Trumpf. Ongeveer ex aequo met 21.000 weergaven.

Het filmpje hoe het grote, vijf-assige  bewerkingscentrum C 50 U dynamic van Hermle ingezet kan worden voor het frezen van spiraalkegeltandwielen hebben we in 2009 gescoord tijdens de jaarlijkse ‘Hausausstellung’ in Gosheim (D). Ook in april komend jaar rijden we weer de Schwäbische Alb op om nieuws te halen. ”Met of zonder winterbanden” is dan de hamvraag. Voor het frezen zie de video hieronder:

 

 

100.000 Schroefsluitingen

Eind oktober tijdens de grote kunststof-beurs K 2007 in Düsseldorf (D) heeft machineleverancier Ferromatik Milacron een bijzonder snelle matrijs voor het spuitgieten van kunststof-schroefsluitingen gedemonstreerd.  Met een cyclustijd van minder dan 2,7 seconde lukt het met de 72-voudige matrijs om per uur pakweg 100.000 sluitingen te spuitgieten. Voor een volgende K in Düsseldorf moeten we nog tot najaar 2013 geduld hebben.

 

 

Lasercombi

Een noviteit van Trumpftijdens de plaatbeurs EuroBlech 2008 in Hannover (D) was de lasercombimachine Trumatic 7000. Dit is de opvolger van de Trumatic 6000. Opmerkelijk aan deze machine is de actieve ondermatrijs. Komend najaar kunnen we weer een EuroBlech bezoeken. Wij hebben onze kamers al geboekt.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven