Ga naar hoofdinhoud

Heel Metaal failliet

Heel metaal.

Heel Metaal in Doetinchem is failliet. Het bedrijf heeft volgens curator Bjorn Harbers moeilijke jaren achter de rug, vooral door de coronapandemie, gestegen energiekosten en dalende omzetten. In de hoop op een doorstart blijft het personeel doorwerken Volgens de curator hebben zich al diverse partijen gemeld voor een doorstart.

Het metaalbedrijf is onderdeel van de Heel Holding, maar opereert financieel zelfstandig. De andere onderdelen van de Heel Holding vallen dan ook niet onder dit faillissement.

Bij de toeleverancier werken 34 mensen, geeft de Gelderlander aan. Heel Metaal verhuisde in 2014 van Doesburg naar Doetinchem en is een erkend leerbedrijf.

Heel Metaal, van Idee naar Product, vertaalt al zeker 20 jaar ideeën van klanten naar een kwalitatief eindproduct dat deels of geheel uit metaal kan worden geproduceerd.

De productie is ingericht op kleine en middelgrote series, maar er zijn ook opties voor prototypes en assemblage-opdrachten. 

De activiteiten beslaan ontwerpen, adviseren, plaat- en buisbewerken (zoals handmatig en robotlassen, lasersnijden, kanten en zetten) en engineering

Uitgevoerde projecten van het bedrijf zijn onder meer een desinfectiezuil met sensor, een zuil met display voor het bestellen van producten en een lijmdispenser voor gebruik bij dakbedekking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven