Ga naar hoofdinhoud

Grote namen tekenen voor Techni-Show

Ruim acht maanden voordat de beurs begint, is Techni-Show 2012 al groter dan de vorige editie. Onlangs tekenden enkele grote bedrijven voor deelname aan deze beurs, die gehouden wordt van 13 tot en met 16 maart 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Een van de grootste leveranciers van plaatbewerkingsmachines, Amada, heeft getekend voor deelname aan Techni-Show 2012. René Hazenberg, Sales Manager bij Amada en verantwoordelijk voor de organisatorische opbouw van de Nederlandse tak van het Japanse bedrijf, wil op Techni-Show de naams- en productbekendheid nieuw presenteren. “We zullen noviteiten presenteren die aansluiten bij de huidige economie, marktontwikkeling en vraag”.

 Bedrijven tekenen voor Technishow 2012

De Techni-Show 2012 is nu al groter dan de editie 2010 (foto: Paul Quaedvlieg)

 

Andere belangrijke partijen die zich aan Techni-Show hebben gecommitteerd in de sectoren machinegereedschap en hardmetalen zijn Sandvik Corromant, Kennametal, Iscar, WNT, Ceratizit Nederland Seco Tools en Dormer Tools. De Techni-Show 2012 is tegelijk met de vakbeurs ESEF van 13 tot en met 16 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven