Ga naar hoofdinhoud

GFMS kondigt productiviteitsverhoging aan

De Form 3000 VHP was tijdens de Solutions days van GFMS aangesloten op een Workpartner 1+ automatiseringscel van System 3R (foto: Tim Wentink)

300 geïnteresseerden uit verschillende landen bezochten vorige week de Solutions Days van GF Machining Solutions (GFMS) in Losone (CH). Centraal stond de ongunstige koers tussen de Euro en de Zwitserse Franc en hoe GFMS de concurrentiekracht met meer productiviteit tracht te versterken.

De oplossing volgens GFMS is om meer efficiëntie en productiviteit in de hele onderneming door te voeren. Daarnaast werden er een aantal nieuwe machinefuncties en automatiseringsoplossingen van System 3R gepresenteerd, waarmee ook de klant de productiviteit kan verhogen. In een democentrum werden de verschillende machines en technieken tentoongesteld. Zo stonden er o.a. verschillende draad- en zinkvonkmachines en nauwkeurige Mikron freescentra. Bijzondere technieken waren bijvoorbeeld iGap, Threading Expert, een nieuwe draadloze Tomeo generator en toepassingen met een laser. Binnenkort verschijnt een artikel over de Solutions Days van GFMS. Neem nu een abonnement als u dit niet wilt missen. Premium abonnees kunnen nu ook onze fotoreportage bekijken.

Tijdens een rondleiding door het democentrum bij GFMS in Losone werden bezoekers langs alle facetten binnen de Zwitserse onderneming geleid (foto: GFMS)
Tijdens een rondleiding door het democentrum bij GFMS in Losone werden bezoekers langs alle facetten binnen de Zwitserse onderneming geleid (foto: GFMS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven