Ga naar hoofdinhoud

Geurtsen Group neemt MFE over

Patrick Geurtsen (Geurtsen Groep) (links) en Han Schoppink (MFE) (foto: Geurtsen Groep).

De Geurtsen Groep heeft Machinefabriek Eerbeek (MFE Group) overgenomen. Eigenaar Patrick Geurtsen is blij met de acquisitie. “Onze bedrijven zijn samen nóg sterker en hebben een nóg betere positie op de regionale, nationale en internationale markt.”

“Met MFE hebben wij meer productiecapaciteit, faciliteiten en technische experts in huis om klanten nóg beter en efficiënter van dienst te zijn”, vervolgt hij. “Samen gaan we verder professionaliseren en groeien.”

‘Extra impuls’

“MFE heeft met de Geurtsen Groep de ideale partij gevonden”, geeft Han Schoppink, manager bij de MFE Group, aan. Dit “om samen met onze medewerkers een extra impuls te geven om onze diensten op het gebied van industriële toelevering, service en projecten verder uit te breiden”.

Machinefabriek Eerbeek

MFE is ontstaan in 2003 na een fusie tussen Machinefabriek Gebr. Kersten (opgericht in 1909) en Machinefabriek Van Oorspronk (opgericht in 1918). In 2007 nam toenmalig financieel directeur Schoppink het bedrijf over. Er werken zo’n 80 medewerkers bij de groep. Deze blijven in dienst bij MFE op de locatie in Eerbeek.

Geurtsen Groep

De Geurtsen Groep bestaat uit 8 bedrijven die zetelen in Deventer, Denekamp, Hengelo en nu dus Eerbeek. Het gaat om Machinefabriek Geurtsen, MFE Group, Machinefabriek Westerhof, BST Servicegroep, Rodomach Speciaalmachines, Gemini Techniek, Erick Personeelsdiensten & Leadify. De Geurtsen Groep heeft in totaal 320 medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven