Genomineerden Jong Metaal en Vakvrouw Metaal bekend • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Genomineerden Jong Metaal en Vakvrouw Metaal bekend

(Archieffoto uit 2021)

De genomineerden voor de ‘Jong Metaal Award’ en de ‘Vakvrouw Metaal Award’ zijn bekendgemaakt. De 2 winnaars krijgen de prijs op de eerste dag van de Nederlandse Metaal Dagen op woensdag 19 april uitgereikt. Op de genomineerden kan gestemd worden.

Voor de Vakvrouw Metaal Award zijn genomineerd: Nicole Vermeer-Wittens, Joan Mijnders en Femke van de Reep.

De 3 genomineerden voor de Jong Metaal Award zijn: Bart Willems, Thijs Klomp, Jurgen Schepens.

Vakvrouw Metaal Award 2023

Nicole Vermeer-Wittens (linkerfoto), heeft een achtergrond in de metaalsector door haar vaders bedrijf. Met 28 jaar ervaring in het vak, deelt ze haar kennis van buis- en plaatbewerking graag met collega’s en enthousiasmeert ze anderen voor het werk in de sector door regelmatig deel te nemen aan open dagen en Girls Day-initiatieven.

Joan Mijnders (middelste foto) is een ervaren professional in de metaalsector. Zij heeft door de jaren heen verschillende bedrijven geholpen bij het optimaliseren van hun productieprocessen.

Femke van de Reep (foto rechts) is voorgedragen voor haar bijdrage aan de kwaliteit van het bedrijf. Zij heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Toen ze een foutje ontdekte in een product dat al bij de poedercoater stond, meldde ze dit onmiddellijk bij de afdeling Werkvoorbereiding. Ze haalde het product snel op, paste het aan en leverde het uiteindelijk zonder fouten en op tijd af.

Jong Metaal Award 2023

Lasser Bart Willems (20 jaar) (foto links) is door zijn begeleiders genomineerd vanwege zijn uitstekende vaardigheden en onuitputtelijke drive om verder te trainen. Hij won in 2022 én 2023 het Nederlands kampioenschap lassen. Hij nam deel aan de wereldkampioenschappen in de VS in 2022 en traint momenteel voor de EuroSkills-competitie in Polen.

Thijs Klomp (23 jaar) (middelste foto) is aangedragen door zijn werkgever vanwege zijn ontwikkeling tot een talentvolle vakspecialist in CNC-frezen en programmeren van complexe onderdelen. Hij heeft zijn BBL-traject via SVMT gevolgd en heeft zich intern verder ontwikkeld. Met zijn kennis van procesparameters en de controle over zijn Makino’s iQ300 en iQ500 kan hij onderdelen tot op micronniveau voorspelbaar bewerken.

De 18-jarige Jurgen Schepens (foto rechts), voorgedragen door zijn werkgever, levert een waardevolle bijdrage aan de organisatie, door nieuwe ideeën te introduceren. Hij heeft het bestaande team versterkt en zijn waarde bewezen in het nemen van beslissingen en het implementeren van nieuwe strategieën.

Stemmen kan door gratis te registreren voor de vakbeurs. De Nederlandse Metaal Dagen is van 19 t/m 21 april in ‘s-Hertogenbosch.

Lees ook:

Vermeer en Willems winnaars Vakvrouw Metaal en Jong Metaal Awards (20 april 2023)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven