Fotoreportage bij machineleverancier Wemas in Seesen (D) • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Fotoreportage bij machineleverancier Wemas in Seesen (D)

Een kijkje in de hal bij Wemas in Seesen. Links een bewerkingscentrum en daarnaast een paternoster voor reservedelen (foto's: Reinold Tomberg)

Vijfassige bewerkingscentra zijn voor de Duitse machineleverancier Wemas een belangrijke troef voor de Nederlandse markt. Oude Reimer uit Hilversum vertegenwoordigt vanaf eind vorig jaar Wemas. Begin februari ging Metaal Magazine daarom op uitnodiging van Wemas en Oude Reimer op bezoek bij Wemas in Seesen (D).

Een snelloper in het leveringsprogramma van Wemas is het simultane, vijfassige bewerkingscentrum VZG 65-5A. Deze machine is drie jaar geleden geïntroduceerd en intussen is een honderdtal uitgeleverd. Karl-Heinz Wenig, CEO van Wemas, vertelt dat deze vijfassers gebouwd worden in de eigen machinefabriek die Wemas sinds 2005 in Taiwan heeft.

Montage-werkzaamheden aan een bewerkingscentrum bij Wemas in  Seesen
Montage-werkzaamheden aan een bewerkingscentrum bij Wemas in Seesen

Fotoreportage Wemas

In onze fotoplayer hebben we een fotoreportage opgenomen van ons bezoek aan Seesen. Hier heeft Wemas steeds vijftien tot twintig machines op voorraad die meteen uitgeleverd kunnen worden. Voor machines die niet uit voorraad geleverd kunnen worden,geldt een levertijd van drie tot 3,5 maand.

In ons komend nummer een reportage van ons bezoek aan Wemas in Seesen (D).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven