Ga naar hoofdinhoud

Flexibel transfersysteem Schuler Intra Trans

Vorige week heeft Schuler tijdens de EuroBlech 2012 in Hannover (D) een nieuw transfersysteem gedemonstreerd: Intra Trans. Kenmerkend zijn de vier sleden die op beide rails onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Dit biedt een grote flexibiliteit voor de opbouw van de omvormgereedschappen.

Omdat de vier sleden op de beide rails van het transfersysteem onafhankelijkvan elkaar kunnen bewegen, is de afstand tussen de verschillende stations in een groot gereedschap nu niet langer een vaste maat. Dit biedt gereedschapmakers uiteraard nieuwe mogelijkheden bij de opbouw van de gereedschappen. Lees meer over Intra Trans in het bijgevoegde persbericht van Schuler.

 

pdf bestand  Schuler Intra Trans EuroBlech 

 

Schuler width =

Een demo van Intra Trans tussen de vier zuilen van een grote pers. Het transfersysteem is zodanig uitgelegd dat de afstand tussen de zuilen en niet de breedtemaat van het transfersysteem bepalend is voor de plaatbreedte (foto’s Schuler)

 

Intra width =

Het transfersysteem Intra Trans zoals geëxposeerd tijdens de EuroBlech, zie ook de video hieronder. Schuler wordt in Nederland ten zuiden van de Maas vertegenwoordigd door Pack in St-Job-In’t-Goor (B) en ten noorden van de Maas door Technisch Bureau Kleijnen & van Balen in Purmerend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven