Exposanten blij met timing Techni Show • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Exposanten blij met timing Techni Show

Tweejaarlijks vindt de Techni-Show plaats. Is het in 2014 gewoon weer ‘business as usual’ of heeft de markt na meerdere crisisjaren toch een gedaanteverwisseling ondergaan? En komt de Techni-Show (foto hiernaast geschoten in 2012) daarbij op het juiste moment? Wat meningen gepeild tijdens een FPT-VIMAG-forumdiscussie.

Danny van Rij van Oude Reimer: “Voor ons als machine- en gereedschapleverancier kon de Techni-Show niet op een beter moment komen. Eind vorig jaar voelden we nog een zekere rust en stabilisering in de markt. Toen verwachtten we al dat de lijn met ingang van 2014 omhoog zou gaan. Het positieve sentiment kan in Utrecht helemaal los.”

 

Techni Show 2014 Danny van Rij, André van Oversteeg, Martin Franke, Reinold Tomberg, Chantal Baas, Erwin Verbruggen, Ger van der Endt en Hans van Steenis

De FPT-VIMAG-forumdiscussie over de Techni-Show 2014: van links naar rechts: Danny van Rij, André van Oversteeg, Martin Franke, Reinold Tomberg, Chantal Baas, Erwin Verbruggen, Ger van der Endt en Hans van Steenis (foto’s: Michel Zoeter)

 

Forse stijging omzet

Ook de overige deelnemers aan de forumdiscussie zijn positief. Hans van Steenis van Dormer Tools: “De beurs komt op een heel goed moment. Dat proeven wij ook bij onze klanten.” Ger van der Endt van Trumpf Nederland: “Voor de plaatwerkbranche geldt hetzelfde. Sterker nog, plaatwerk loopt altijd voor op de verspanende markt.” André van Oversteeg van Drabbe vult aan: “Wij zijn onder meer actief met de toelevering van machinebediendelen. Al in 2013 zagen wij een forse stijging van de omzet. Het ging daarbij weliswaar veelal om kleine series en maatwerk maar eind 2013 stonden de grote opdrachten eigenlijk al klaar. In dat opzicht komt de Techni-Show op een ideaal moment.” Datzelfde geldt ook voor Rösler Benelux. Erwin Verbruggen: “Wij zien dat grote bedrijven investeren in producten en systemen voor oppervlaktebehandeling van onder andere metalen. De markt is goed in beweging en gaat swingend aan de Techni-Show beginnen.”

 

In het voorbeschouwingsnummer van Metaal Magazine over de Techni-Show 2014 een uitgebreid verslag van de FPT-VIMAG-forumdiscussie. Als u dit niet wilt missen, neem dan nu een abonnement.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven