Ga naar hoofdinhoud

Erowa, Lang, RoboJob en Teqq bij Mazak

Eind vorige week lieten Erowa, Hagro (Lang), RoboJob en TEQQ bij een Open Huis van Yamazaki Mazak in Leuven (B) zien hoe hun automatiseringssystemen ingezet kunnen worden bij kleinserie- en enkelstuks.

Met het uitnodigen van Erowa, Hagro (Lang), RoboJob en TEQQ verrijkt Yamazaki Mazak als het ware hun Open Huis. Niet alleen de machines van deze machinebouwers zijn in actie te zien, maar ook kunnen de bezoekers kennismaken met verschillende automatiseringsmogelijkheden. Deze zijn met name bedoeld voor het flexibel automatiseren van kleinseriewerk en enkelstuks. Het Open Huis van Mazak is bezocht door 600 bezoekers.

 

Automatisering RoboJob tijdens Open Huis 2013 bij Yamazaki Mazak in Leuven

Een robot van RoboJob laadt en lost een Mazak Variaxis j-500 tijdens het Open Huis 2013 van Yamazaki Mazak in Leuven (B) (foto’s: Reinold Tomberg, voor meer foto’s kijk ook in ons digitale foto-album)

 

Handling van TEQQ bij Yamazaki Mazak

De grijper van het werkstukhandling-systeem van TEQQ wordt vanuit het gereedschapmagazijn van de Mazak VTC 800/30 SR gewisseld

 

Erowa open huis Yamazaki Mazak Leuven

In Leuven was een palletsysteem van Erowa gekoppeld aan een Mazak Variaxis i-700

 

Hagro Lang Yamazaki Mazak Leuven

Hagro liet tijdens het Open Huis van Mazak, gekoppeld aan een Vertical Center Smart 530C zien, wat de automatiseringsmogelijkheden zijn van de EcoTower van Lang 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven