Ga naar hoofdinhoud

EMO Milano hoogtepunt voor metaal in 2015

Tijdens de vorige editie van de EMO in Milaan in 2009 werd in een persconferentie de samenwerking tussen DMG en Mori Seiki wereldkundig gemaakt. Intussen zijn de beide bedrijven wereldwijd geïntegreerd tot één concern: DMG Mori (foto: Reinold Tomberg)

Dit jaar zijn er weer veel interessante metaalmanifestaties te bezoeken. Hoogtepunt is natuurlijk de tweejaarlijkse EMO. Dit najaar van maandag 5 oktober t/m zaterdag 10 oktober in Milaan in Italië.

Eens in de zes jaar is Milaan de beursstad voor de EMO. In oktober is weer  tijd voor de EMO Milano 2015. We zijn ons ervan bewust dat, in vergelijking met de EMO’s in Hannover, niet iedereen enthousiast is om naar Italië af te reizen. Uit eigen ervaring kunnen wij ook deze Zuid-Europese editie van de EMO van harte aanbevelen. Het is en blijft dit jaar de belangrijkste internationale beurs voor metaal-productietechniek. Het is wel wennen dat nu de EuroMold 2015 nu voor de EMO plaatsvindt. Als gevolg van een felle beursstrijd in Duitsland heeft de organisatie van de EuroMold de beurs verplaatst van Frankfurt naar Düsseldorf en het beurstijdstip vervroegd. De beursperiode is nu 22 t/m 25 september 2015. EMO en EuroMold zijn natuurlijk twee verschillende beurzen, maar het is aangekondigd dat ook de EMO zich nu tevens wil richten op additive manufacturing.

Bekijk hier alle metaalmanifestaties voor 2015 in onze agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven