Ga naar hoofdinhoud

Eddo Cammeraat beoogd nieuwe voorzitter FPT-Vimag

Eddo Cammeraat wordt waarschijnlijk de nieuwe voorzitter van FPT-Vimag. Hij is benoemd tot algemeen bestuurslid en is voorgesteld als inkomend voorzitter tijdens de Algemene Ledenvergadering van FPT-Vimag. 

Cammeraat zal in 2023 jaar André Gaalman als FPT-Vimag-voorzitter opvolgen, die in juni zijn maximale termijn als voorzitter heeft bereikt. Cammeraat is managing director van Laagland; een vaste exposant tijdens de TechniShow. Hij zit al jaren in diverse commissies van FPT-Vimag en is tot medio volgend jaar bestuurslid bij de Feda.

 “De Nederlandse maakindustrie staat er uitstekend voor”, geeft hij aan in TechniShow. “Niet alleen internationale blikvangers als ASML stuwen onze sector omhoog, ook de innovatieve kracht van onze economie versterkt de productietechnologie. Ik vind het een eer dat ik een rol mag spelen in deze vernieuwende branche.”

Hij is de beoogd opvolger van Gaalman die sinds 2015 voorzitter is van FPT-Vimag. Gaalman zal het komende half jaar de volgende voorzitter begeleiden naar zijn nieuwe functie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven