Ga naar hoofdinhoud

DMG en Mori Seiki samen op Techni-Show

De samenwerking tussen DMG en Mori Seiki wordt nu ook in de Benelux zichtbaar. Op de Techni-Show staan beide bedrijven samen op één stand in hal 12. De gemeenschappelijk ontwikkelde Milltap 700 staat in het middelpunt naast de diverse DMG / Mori Seiki machines.

“Vanaf maart 2012 zal DMG Benelux haar verkoop-en serviceactiviteiten voorzetten als DMG / Mori Seiki Benelux,” aldus Job van Berkel, Managing Director DMG / Mori Seiki Benelux. “DMG / Mori Seiki Benelux is daarmee verantwoordelijk voor de verkoop, service en technische support van het gehele DMG / Mori Seiki productportfolio. De verkoop- en serviceactiviteiten van het complete Mori Seiki productportfolio blijft door Landré voor de Benelux gehandhaafd. Wij verheugen ons op een voortzetting van de prettige samenwerking en het vertrouwen in onze dienst- en serviceverlening.“

 

DMG Mori Seiki op Techni-Show 2012

Vorige week op de Metav was de samenwerking tussen DMG en Mori Seiki goed zichtbaar. Nu voor het eerst ook in de Benelux (foto: Paul Quaedvlieg)

 

Op de Techni-Show pakt DMG / Mori Seiki meteen goed uit met zo’n tien verspanende machines op het gebied van draaien en frezen. Speciale highlights zijn de Milltap 700 en de NLX2500SY/700. Deze laatste is de nieuwe standaard in het CNC-universele draaien met tegenspil en Y-as. Ook wordt er speciaal aandacht besteed aan de Ecoline machines en de lifecycle services zoals gereedschapsvoorinstelling en Powertools.

 

Integratie wereldwijd

Na succesvolle integratie in talrijke markten – zoals bijvoorbeeld Duitsland, Azië, USA en Japan – worden nu ook de overige Europese markten collectief bewerkt. Met 34 DMG / Mori Seiki technologiecentra alleen in Europa profiteren de klanten van een nog duurzamere en verbeterde verkoop- en servicestructuur. Gelijktijdig staat een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige en innovatieve producten voor de toekomstige productievereisten ter beschikking.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven