Ga naar hoofdinhoud

Compacte langdraaier van Wolf

Op de Euromold 2013 in Frankfurt (D) toonde Wolf Maschinenbau uit Brackenheim-Hausen (D) een compacte langdraaier voor de massaproductie van kleine onderdelen.

Met de TSM 280 langdraaier biedt Wolf de mogelijkheid om complexe draaionderdelen geheel geautomatiseerd vanaf het ruwmateriaal te produceren. Met de modulaire opbouwmogelijkheden van de TSM 280 kan de klant de machine naar eigen wens uitvoeren. De machine is zowel geschikt voor de productie van één product als voor de productie van een hele productgroep.

Wolf width =

De voeding, spindeltoerentallen en de cyclustijden van de compacte Wolf TSM 280 zijn traploos instelbaar (foto’s: Tim Wentink)

 

Driezijdig

De revolver maakt een driezijdige simultaanbewerking mogelijk en er kunnen tot 120 producten per minuut geproduceerd worden. De machine kan worden voorzien van vijftien verschillende gereedschappen met vijftien verschillende toepassingen. Zo kan de machine o.a. draaien, frezen, boren, zagen, monteren, afsteken, schoefdraad snijden etc. De TSM 280 kan volgens Wolf Maschinenbouw het werk overnemen van veel verschillende machines.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven