Compacte Ermak fiberlaser voor kleinere werkplaats • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Compacte Ermak fiberlaser voor kleinere werkplaats

De Fibermak SL-G Force is specifiek ontwikkeld voor werkplaatsen waar de beschikbare ruimte beperkt is. (foto: Ermaksan)

Ermaksan, fabrikant van plaatbewerkingsmachines, heeft een nieuwe economic version fiberlaser geïntroduceerd, de Fibermak SL-G Force. Deze compact gebouwde fiberlaser is specifiek ontwikkeld voor werkplaatsen waar de beschikbare ruimte beperkt is.

De Turkse fabrikant, vertegenwoordigd door Landré, biedt met de compacte Fibermak SL-G Force zowel een ruimte- als kostenbesparende snijoplossing. Het heeft daarvoor onder meer de wisseltafel die bij het bestaande model aan de achterzijde zit, aan de zijkant gesitueerd. Het model is op de Europese markt uitsluitend leverbaar met een werktafel van 3.000 x 1.500 mm en een 2 kW Ytterbium diode laser unit met een levensduur van minimaal 100.000 uur.

Snel
De prestaties zijn identiek aan de bestaande Fibermak Momentum Gen-3 Force. Met hoge snijsnelheden en verplaatssnelheden van 2,5 G behoort deze fiberlaser tot een van de snelste fiberlasers op de markt. De Fibermak SL-G Force is daarvoor uitgerust met GForce servo aandrijving  waardoor de productiviteit met 15 % verhoogd kan worden. De Fibermak SL-G Force, is gebouwd voor een lange levensduur met precisie-onderdelen en de stijve constructie, is in staat om continu en nauwkeurig te werken onder de meest zware omstandigheden.
Voor de besturing van de Fibermak vertrouwt Ermak op Beckhoff en zet de fabrikant Alma CADCAM in voor de programmering. Alma is een onafhankelijk en high end CADCAM programmeersysteem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven