Chantal Baas verlaat FPT-VIMAG • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Chantal Baas verlaat FPT-VIMAG

Chantal Baas (foto FPT-VIMAG).

Chantal Baas, directeur FPT-VIMAG, vertrekt bij de brancheorganisatie voor de productietechnologie. Per 1 augustus 2017 zal ze gaan werken bij BioNederland. Baas wordt directeur van de branchevereniging van biologische voedselproducten, -verwerkers en -handelaren.

“Ik heb voorafgaand aan dit besluit een forse afweging gemaakt, maar de uitdaging die voorbij kwam was te mooi om te laten lopen. De biologische voedselindustrie is een snel groeiende sector die een verbindende functie heeft tussen de diverse schakels in de duurzame voedselketen en waar veel verduurzamingsvraagstukken spelen. Deze functie is een combinatie van mijn huidige functie (verenigingsprofessional voor een zeer veelzijdige vereniging) en de sector waar ik daarvoor actief was als beleidscoördinator Verduurzaming Voedsel bij het ministerie van EZ”, vertelt Baas.

Tot 1 juli heeft Baas zich gericht op lopende processen en de overdracht van taken binnen het team van FPT-VIMAG. “Alle processen richting TechniShow 2018 staan op de rails en lopen goed, evenals de vakgroepen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het vinden van een opvolger om samen met het bestaande team de leden van FPT-VIMAG van dienst te zijn.”, aldus Baas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven