Canon presenteert 3D-printing tijdens RapidPro 2017 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Canon presenteert 3D-printing tijdens RapidPro 2017

Canon presenteert tijdens de vakbeurs RapidPro 2017 haar propositie als leverancier van 3D-printing oplossingen. (foto: Canon)

Canon presenteert tijdens de vakbeurs RapidPro 2017 haar propositie als leverancier van 3D-printing oplossingen. RapidPro is de belangrijkste vakbeurs in de Benelux op het gebied van prototyping, (low volume) productie en productontwikkeling. Een toonaangevende technologie waaraan aandacht wordt besteed, is 3D-printen. 

Bezoekers kunnen op 7, 8, en 9 maart op de Canon-stand (stand 93) in de RapidPRo Industrial hal in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven in gesprek gaan met 3D-printing specialisten. Zij informeren de bezoeker over de vele mogelijkheden die 3D-printing te bieden heeft in verschillende markten; van engineering en de maakindustrie tot architectuur en onderwijs, naast de andere voordelen op het gebied van service, levering van verbruiksartikelen en financiering.
“3D-printen wordt steeds belangrijker in de verschillende stadia van productontwikkeling als alternatief voor traditionele productiemethoden: van de visuele beoordeling van een concept en het functioneel testen van een ontwerp tot de inzet van 3D-printen bij productie”, vertelt Wilco Verheij, Director Industrial & Production Solutions bij Canon Nederland N.V. “Tijdens RapidPro informeren wij de bezoekers over de talrijke nieuwe ontwerpmogelijkheden die deze technologie biedt en laten wij zien hoe 3D-printing een hogere efficiency en substantiële kostenbesparingen binnen handbereik brengt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven